Startende ondernemer

Sta je op het punt om je eigen onderneming te beginnen? Als startende ondernemer heb je veel te regelen. Je moet een passende rechtsvorm kiezen, een overzichtelijke administratie inrichten en de verzekeringen aanvragen die je nodig hebt om te kunnen werken. De optimale keuze ligt hierbij niet altijd voor de hand.

Heb je hulp nodig om jouw bedrijf de best mogelijke start te geven? Ben je door omstandigheden genoodzaakt om als ZZP’er aan de slag te gaan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Godthelp Accountants heeft de kennis en expertise om iedere startende ondernemer goed op weg te helpen. Je kunt voor alle vragen bij onze specialisten terecht.

Het beste begin voor jouw onderneming

Als startende ondernemer heb je niet alleen veel vrijheid – je krijgt ook met onzekerheid te maken. Hoe effectiever je omgaat met deze onzekerheden, des te meer kansen de vrijheid zal opleveren. Persoonlijk advies is daarin onmisbaar.

Bij Godthelp Accountants vind je alles wat je als startende ondernemer nodig hebt om jouw bedrijf op de toekomst voor te bereiden. Onze adviseurs begeleiden je bij lastige vraagstukken en nemen je waar nodig aan de hand. Je krijgt financieel, fiscaal en administratief advies op maat en kunt daardoor eenvoudig de beste weg uitstippelen. Voor ZZP’ers bieden wij bovendien een compleet ZZP starterspakket. Zo ben je altijd in de beste positie om te ondernemen.

Begeleiding van startende ondernemer

Wil je graag aan de slag met jouw eigen onderneming maar worstel je nog met wat vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op voor meer informatie!