Over Godthelp

Ben je op zoek naar een accountant die begrijpt wat jij als ondernemer nodig hebt? Iemand die jouw fiscale en financiële vragen kan beantwoorden, jouw administratie kan vereenvoudigen en altijd klaarstaat met scherp, persoonlijk betrokken advies – ongeacht de grootte van jouw onderneming?

Dat is precies waar Godthelp voor staat. Wij weten wat ondernemen is en hebben alle kennis in huis om jou daarbij te ondersteunen. Van het identificeren van financiële risico’s tot het inspelen op nieuwe groeikansen – onze accountants en adviseurs hebben voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

Wat wij doen

Godthelp specialiseert zich in toegankelijke, betaalbare financiële dienstverlening op maat. Wij geven je inzicht in de toekomst van jouw onderneming en beantwoorden alle fiscale en juridische vragen die daarmee samengaan. Ook bieden wij schaalbare administratieve ondersteuning. Ons systeem helpt je om eenvoudiger en efficiënter met jouw administratie om te gaan, zodat je meer vrijheid hebt om je te concentreren op het succes van jouw bedrijf.

Wij werken zowel voor het midden- en kleinbedrijf als voor zzp’ers en hebben ervaring met vrijwel iedere branche. Onze specialisten kunnen uitstekend anticiperen op jouw vragen en behoeften en zijn ook buiten kantooruren bereikbaar voor vragen. Je kunt bij Godthelp dus altijd rekenen op de expertise die je nodig hebt – op het moment dat jij met jouw onderneming bezig bent.

Onze geschiedenis

Ons accountantskantoor is op 1 januari 1945 door R.Godthelp in Haarlem opgericht. Hij wilde zijn financiële kennis en expertise op een persoonlijke manier aan lokale ondernemers beschikbaar stellen. Hoewel het kantoor over de jaren diverse eigenaren heeft gekend is de naam altijd hetzelfde gebleven – Godthelp was immers al snel een begrip in de regio.

Sinds 1 januari 2008 is de heer E.C.A. van Beek de eigenaar. Ook hij besloot de naam en de kwaliteit die daarmee samenhangt in ere te houden. De bereikbaarheid van het kantoor werd echter verbeterd; Godthelp verhuisde op 1 maart 2008 naar bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk. De nieuwe locatie biedt meer parkeergelegenheid en meer uitbreidingsmogelijkheden, en is dankzij de gunstige ligging aan de A9 ideaal – niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze adviseurs. Wij vinden regelmatig contact immers belangrijk en gaan daarom vaak bij jouw onderneming op bezoek. Het huidige kantoor maakt het nog makkelijker om deze unieke ondersteuning van Godthelp in de hele regio aan te bieden.

Alles onder controle bij Godthelp

Godthelp Accountants heeft al bijna 70 jaar maar één doel voor ogen: ondernemers op een betrokken manier ondersteunen bij alle financiële en fiscale vraagstukken.

Neem contact op voor meer informatie!