Bedrijfsovername

Ben je van plan om jouw onderneming te verkopen, of sta je zelf op het punt om een bedrijf over te nemen? Of je nu als koper of verkoper betrokken bent bij een bedrijfsovername, je moet altijd op professionele ondersteuning kunnen vertrouwen. Godthelp Accountants kan je deze ondersteuning bieden.

Wij hebben uitgebreide ervaring met de begeleiding van bedrijfsovernames en weten precies waar je tijdens het proces op moet letten. Zoek je een oplossing voor de financiering van de bedrijfsovername? Onze specialisten zorgen ervoor dat alles optimaal geregeld wordt, zowel op fiscaal als op emotioneel vlak.

Zorgvuldige persoonlijke begeleiding

Een bedrijfsovername roept niet alleen fiscale en juridische vragen op – ook emoties spelen een belangrijk rol, zeker wanneer het gaat om een familiebedrijf, of een van de betrokkenen na de bedrijfsovername moet stoppen. Daarom is het prettig wanneer u begeleid wordt door een accountant die niet alleen de cijfers, maar ook de emotionele lading kan begrijpen.

Bij Godthelp Accountants kun je daarom altijd op persoonlijke begeleiding vertrouwen. Wij benaderen alle facetten van de bedrijfsovername op dezelfde, zorgvuldige manier. Onze accountants beantwoorden jouw financiële vragen, zoeken naar de beste fiscale regelingen en verliezen het menselijke aspect daarbij nooit uit het oog. Zo weet je zeker dat de bedrijfsovername optimaal verloopt.

Begeleiding bij bedrijfsovername

Ben jij betrokken bij een bedrijfsovername? Godthelp Accountants adviseert over koop én verkoop, controleert je waardering en vertelt je waar je op moet letten.

Neem contact op voor meer informatie!